Dermatoloski i kozmeticki lifting tretmani

IPL, SHR i E-light trajna epilacija, lasersko skidanje tetovaze i pega, radiofrekventni i ultrazvucni tretmani


Ultrazvucni lifting lica i tela - Medica Centar

Osnovne informacije o ultrazvucnom liftingu

Tretman ultrazvucnim (UZ) talasima je neinvazivna metoda zatezanja koze, koznih nabora i potkoznog tkiva. Ova napredna tehnologija omogucava aplikaciju energije u vidu UZ talasa u duboka tkiva, sto RF i IPL metodama nije uvek moguce postici. Mehanizam terapijskog dejstva UZ talasa se zasniva na prenosu mehanicke tj. vibracione energije na duboka tkiva i podsticanje regenrativnih procesa u vidu neosinteze kolagenih i elasticnih vlakana. Osim toga, prateci pozitivni efekat procedure je poboljsanje lokalne cirkulacije.


Za postizanje optimalnih terapisjkih efekata potrebno je da je pacijent dobro hidriran tj da nekoliko dana pre tretmana zapocne sa uzimanjem vode u kolicini od najmanje 2,5 L dnevno. Jedan tretman, u zavisnosti od velicine povrsine, traje oko 30 min. Za postizanje vidljivih unapredjenja u izgledu i tonusu tkiva potrebno je 4-6 tretmana. UZ tretmani se mogu sprovoditi ucestalije od RF i IPL tretmana. Pauza izmedju tretmana ne mora da bude veca od 7 dana.


Kako se ultrazvucni tretmani izvode?


Postupak je vrlo jednostavan i izvodi se bez bilo kakve anestezije. Regija koja se tretira se obilno namaze gelom a zatim se regija tretira UZ sondama, preko kojih se UZ energija isporucuje dubinskim delovima koze i potkoznog tkiva. Isporucena energija se u tkivu transformise u toplotnu energuju dok se sama koza ne zagreva. Na ovaj nacin se poboljsava cirkulacija, limfna drenaza i aktiviraju se regenerativni procesi. UZ tretmane je moguce kombinovati sa RF i IPL lifting procedurama sto znacajno skracuje vreme do postizanja konacnog cilja. Prednost UZ tretmana u odnosu na RF i IPL je ta da pacijent ne oseca bas nikakvo peckanje ili neke druge neprijatnosti. Jedina neprijatnost koja se oseca je zujanje u usima koje potice od sprovodjenja ultrazvucnih talasa putem tkiva i telesnih tecnosti, narocito kostiju, do unutrasnjeg uha.


Pregledajte rezultate nehirurskog liftinga na fotografijama, pre i posle tretmana


Pregledajte i stranicu o RF tretmanu.


Krajnji efekti

- Sitne bore na celu i oko ociju se u potpunosti gube, dok one duboke postaju znatno plice.

- Nazolabijalne brazde smanjuju zatezanjem koze.

- Podocnjaci se podizu a tonus koze se popravlja.

- Popravlja se znacajno kvalitet koze u predelu vrata, predeo koji je prvi na udaru starenja zbog karakteristika okolnih tkiva.

- Velike promene su vidljive i na ostalim delovima tela popravljanjem tonusa koze koja je zahvacena celulitom i strijama.

- Oziljci su manje izrazeni i dobijaju prirodniju kolorizaciju.


Klikom na link mozete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konacna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije mozete se obratiti telefonom: 018-249-178, 064-2951-004

Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

RSS

SUBSCRIBE