MEDICA CENTAR

Ordinacija postoji od 2002. godine. Za to vreme je dozivela mnoge transformacije prilagodjavajuci se opremom i kadrovski promenama koje je razvoj savremene medicine nametao, kao i zahtevi pacijenata i trzista zdravstvenih usluga. U svakom momentu ordinacija okuplja 7-10 lekara, specijalista ginekologije i akuserstva, dermatologije i radiologije. Nazalost, Dr. Slavica Zlatkovic, Dr. Zlatko Spasic i Dr. Ivana Stamenkovic su nas zauvek i prerano napustili.


Opremom i kadrovski ordinacija je u mogucnosti da pruzi pacijentima kompletan set usluga iz oblasti primarne zdravstvene zastite, odredjeni broj usluga iz oblasti sekundarne zdravstvene zastite, kao i neke laboratorijske usluge.


Oprema u ordinaciji spada u red najmodernijih i naprednih dijagnostickih i terapisjkih uredjaja. Pored kolposkopa, 4D ultrazvucnog aparata, histeroskopskog stuba, radiotalasnog noza, raspolazemo i CO2 i ND YAG Q-swich laserom, ultrazvucnim nozem, ultrazvucnim kavitronom, uredjajem za ultrazvucni i radiotalasni lifting, Diodnim laserom, HIFU uredjajem, IPL-om...


Osim osnovnih dijagnostickih metoda u ginekologiji i akuserstvu, postoje mogucnosti i za naprednu dijagnostiku bracne neplodnosti kod zena i muskaraca


Informacija za kolege: Ukoliko ste vlasnik privatne ordinacije u Srbiji, Republici Srpskoj ili Crnoj Gori, mozete nas pozvati da sa nasom opremom pomognemo vasim pacijentima.


Medica Centar - Ordinacija Medica Centar - alexandrite
Medica Centar - spolja Medica Centar - cekaonica Voluson 730 - Medica centar
HIFU zatezanje, suzavanje vagine Medica Centar - prijem pacijenata
Medica Centar - Alexandrite alexandrite, diodni laser, ipl, LPG, lipomasaza, kavitacija
Medica Centar - PICO laser Medica Centar - Frakcioni laser Medica Centar - alexandrite, IPL, ND YAG laser, SHR
Philips Vlearvue650 - Medica centar CO2 Laser - Medica Centar Aloka Prosound 3500 SSD - Medica Centar

Sve informacije mozete dobiti putem telefona (018-249-178 i 064-2951-004, a za informacije iz kozmetoloske sekcije na broj 063-8686-306). Ili nas posetite na adresi Novosadska 1/c, Nis. Klikom na link mozete otvoriti Google mapu.


Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.

Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

RSS

SUBSCRIBE