Mezoterapijski tretmani lica i tela


Mezoterapija - podmladjivanje koze lica i tela - Medica Centar

Sve nijanse mezoterapijskih metoda se zasnivaju na aplikaciji razlicitih terapijskih agenasa u kozu. Terapisjki agensi mogu biti lekovi, lekovite materije, biljni ekstrakti... Medjutim, najcesce su to kokteli niza bioaktivnih supstanci specifican za svakog proizvodzaca. Stalnim redizajniranjem starih i uvodjenjem nbovih koktela proizvodjaci se utrkuju za trziste, ali i doprinose vecoj efikasnosti svojih proizvoda.


Aplikacija mezoterapijskih agenasa moze biti direktna i posredna. Direktna aplikacja znaci ubrizgavanje preparat u kozu na tacno odredjenoj dubini, u precizno odredjenim razmacima i precizno odredjenoj zapremini odnosno dozi. Ovaj nacin mezoterapisjkog postupka se moze obaviti rucno ili mezoterapijskim pistoljem sto je preciznije i brze.


Posredna metoda aplikacije preparata iskljucuje bockanje, vec se na kozu deluje energijom kao sto je struja ili ultrazvuk uz paralelno nanosenje preparat. Strujom ili ultrazvukom se proŇ°iruju krvni sudovi koze i otvaraju pore pa se aktivne supstance iz preparata lakse i efikasnije apsorbuju.


Cesto je pitanje "sta je bolje od ove dve metode?". Odgovor je taj da je mezoterapija iglama efikasnija ali i bolnija. Na pacijentima je da odluce i naprave kompromisni izbor.


Mezoterapijski tremanima se moze raditi lifting, podmaladjivanje i osvezavanje koze lilca i tela. Neki autori tvrde da mezoterapiskim tretmanima moze da se deluje na kvalitet kose.


Postoje i tzv. lipoliticki mezoterapijski tremani. Oni se izvode specijalnim preparatima sa ciljem da se utice na metabolizam masnog tkiva i podstaknu lipoliticki procesi sto bi trebalo da dovede do konacnog efekta gubitka viska kilograma.


Klikom na link mozete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konacna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije mozete se obratiti telefonom: 018-249-178, 064-2951-004

Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

RSS

SUBSCRIBE