Osiguranja

 • Ordinacija ima potpisane ugovore iz oblasti zdravstvenog i nezivotnog osiguranja sa sledecim osiguravajucim drustvima:

 • UNIQA

 • DUNAV

 • DELTA GENERALI

 • WIENER STADTISCHE

Ucesce na tenderima za sistematske pregelde

Izracunajte svoj BMI

Frakcioni CO2 laser

Frakcioni CO2 laser, tretman oziljaka, lifting i suzavanje vagine


Na pocetku ovog teksta potrebno ja da se naglase i znaju sledece dve cinjenice o frakcionom CO2 laseru. Prva je da frakcioni laser zaista dramaticno moze podmladiti kozu i obrisati godine sa vaseg lica kao da ste bili na "plasticnoj" operaciji. Druga vazna cinjenica je da to nije kozmeticki tretman koji cete uraditi u pauzi dok obavljate vise svakodnevnih poslova. Oporavak posle tretmana frakcionim laserom je spor i donekle komplikovan, narocito kada je u pitanju lice. Kada su u pitanju druge regije sve je prilicno jednostavnije.


Oporavak posle tretmana frakcionim laserom je spor i zahteva dosta paznje. U prvoj nedelji posle tretmana dolazi do ljuscenja i otpadanja povrsnih slojeva koze. U drugoj i trecoj nedelji dolazi do postepenog oporavka koze, ali je ona u ovoj fazi izuzetno tanka, nezna, osetljiva i crvena. Do potpunog oporavka je potrebno da prodje 4 nedelje, a crvenilo na kozi se moze mestimicno zadrzati cak i 2-3 meseca. To je ona losija strana price. Onaj bolji deo se odnosi na efekte tretmana koji se ocitavaju kao zategnuta, zdrava, glatka, podmladjena koza. Tek tada sledi zadovoljstvo i satsfakcija za pretrpljeno.Pre nego sto se odlucite za lifting CO2 laserom dobro se informiste o tome sta on donosi u poztivnom smislu, kao i o tome kakav je postintervencijski tok. Osim toga, potrebno je da dobro isplanirate svoje aktivnosti na mesecnom nivou. Kada je u pitanju tretman strija, oziljaka ili nekog drugog problema na regijama koje iskljucuju lice problemi su mnogo manji i jednostavniji.


Frakcioni CO2 laser funkcionise na taj nacin sto posebni kontrolni sistem u samom uredjaju "ispaljuje" laserske zrake podeljene na frakcije, u vremenski vrlo kratkom impulsu i na odredjnoj povrsini. Broj tacaka koje ce pogoditi laser na odredjonoj povrsini je podesiva kategorija i moze se kretati od nekoliko desetina do vise stotina tacaka. Svaka tacka na kozi koja je pogodjena jednom frakcijom, jednim zrakom, lasera predstavlja malu perforaciju duboku od 2-6 mm. Ta mala perforacija je u stvari mikro rana na kozi koju je laser napravio. Broj perforacija zavisi od povrsine tretirane regije, podesavanja i ciljeva tretmana i krece se od nekoliko pa do vise desetina hiljada.Frakcionim CO2 laserom se tretiraju sve vrste oziljaka ukljucujuci i oziljke od akni, kao i strije i bore. Frakcioni laser zateze, podmladjuje kozu i sluzokozu na izuzetan i efikasan nacin. Zbog toga je veoma efikasan u tzv femilift tretmanu, odnosno trertmanu koji ima za cilja zatezanje i podmladjivanje i zatezanje vaginalnih zidova kao i koze i sluzokoze vulve. Osim toga, primenjuje se i za tretman stres inkontinecije.


Pogledajte stranicu o HIFU metodi remodeliranja vagine.Dozvola ministarstva za HIFU


Nasa ordinacija je akreditovana od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije za izvodjenje procedura frakcionim CO2 laserom i HIFU uredjajem.


Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

Kontakt informacije

 • MEDICA CENTAR

  Novosadska 1/c

  18000 Nis, Srbija

 • Telefon: 018-249-178, 064-2951-004
 • Pisite nam i pitajte za savet u vezi vaseg zdravstvenog problema. Takodje, mozete nam dati sugestije, preporuke i savete vezane za dizajn i sadrzaj sajta. Koje teme vas najvise zanimaju? Ukazite nam na greske i dajte nam preporuku o sadrzini i snalazenju na nasem sajtu.

4D/3D Ultrazvuk

Androloske teme

Reprodukcija

Imunoonkologija

Download knjiga i radova

RSS

SUBSCRIBE