Fototerapija diskoloracija i pigmentacija koze lica i tela

IPL, SHR i E-light trajna epilacija, lasersko skidanje tetovaze i pega, radiofrekventni i ultrazvucni tretmani


Fototerapija pigmetnih promena na kozi - Medika Cntar

Sta treba znati o fototerapiji

Sa starenjem dolazi do promena ne samo u strukturi i kvalitetu kolagena i vezivnog tkiva koze vec i do promena na krvnim sudovima i celijama koje sadrze pigment. Grupisanje pigmenta u melanoforama pod uticajem suncevog zracenja tokom duzeg niza godina rezultuje formiranje pigmentnih plaza koje nazivamo starackim pegama. Ovaj proces se zove foto-starenje koze. Narocito je vidljiv kod ljudi koji dosta vremena provode na suncu. Tu spadaju zemljoradnici, ribari, gradjevinci... Osim uticaja spoljnjeg faktora kao sto je sunce, vetar i hladnoca, genetski faktori su takodje veoma vazni. Postoji i tzv. hronolosko starenje koje se odnosi na nepovratne genetske promene koje ukljucuju smanjenje debljine epidermisa i dermisa i gubitak elasticiteta koze. Fotostarenje rezultuje degradacijom kolagena i vlakana elastina i stvara izgled opustene i suve koze sa dubokim borama, površinskim kapilarima i dishromaticnim lezijama.


Fototerapija u kombinaciji sa radiotalasnim i/ili ultrazvucnim tretmanom poboljsava cirkulaciju i ishranu koze, utice na regeneraciju kolagena i elasticnih vlakana koze, povecava turgor i samim tim dovodi do postizanja vizuelnih efekata zategnute i podmladjene koze. Osim toga, svetlosna energija razbija molekule grupisanog pigmenta i doprinosi nestajanju ili manjoj uocljivosti diskoloracija koze.


Pregledajte rezultate fotoepilacije na fotografijama, pre i posle tretmana


Upotrebom i kombinovanjem razlicitih filtera moguce je redukovati crvenilo lica i vrata i eliminisati kapilare na nogama i licu kao i razne oblike eritema.


Pregledajte i stranicu o picosecond DNYAG laseru i njegovoj primeni u tretmanu diskoloracija koze.


Slike vaskularnih promena pre i posle tretmana IPL-om.
Efektna demonstracija dejstva Pikolasera na pigment kroz staklo i vodu.


Klikom na link mozete otvoriti cenovnik. Cene su prikazane u dinarima i odnose se na jedan tretman. Konacna cena zavisi od broja tretmana. Za sve ostale informacije mozete se obratiti telefonom: 018-249-178, 064-2951-004

Kliknite na mapu da nas lakse pronadjete.


Medica Centar, Novosadska 1, Nis, Srbija

RSS

SUBSCRIBE